«

»

Print this Bericht

Zomertoernooi 25 april 2019

Anneke van der Horn en Remco Merkus waren donderdag de winnaars van het Zomertoernooi nieuwe stijl. Met 4 gewonnen partijen en een saldo van 37 punten schoten zij uit hun slof en waren de nummers 2 Ben van Assema en Herman Soppe (4 gewonnen partijen, saldo 29 punten) deze keer de baas. Nummer 3 werd het duo Nico Veldman en Jan Oskiyan (4 +28).

Het toernooi mocht zich in een grote opkomst verheugen (52 doublettes hadden zich aangemeld) en na wat voorbereidingen konden Joop Schekkerman en Dick Icke om 10.30 uur het startsein geven en kon men zich in 4 poules (2 x 16 en 2 x 10) met elkaar gaan meten. Het nieuwe wedstrijdsysteem voldeed aan alle kanten en men was zeer te spreken over de manier van loten, de gekleurde wedstrijdkaarten en -badges met daarop de poule en teamnummer.

Gelukkig bleef het (bijna) de hele dag droog bij een zeer aangename boule-temperatuur en na een forse regenbui als afsluiting kon de balans van een dag gezellig boulen opgemaakt worden met het bovenstaande resultaat.

Het volgende Zomertoernooi wordt gehouden op donderdag 23 mei.
Je kunt je via On Tip inschrijven (klik op de banner hier op de website)

Download (PDF, 104KB)

Permanent link to this article: https://www.celeritas-petanque.nl/index.php/zomertoernooi-25-april-2019/

5 comments

 1. Martin van Hamersveld

  Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de fraaie kaart met heel veel handtekeningen en een prachtige fruitmand die ik kreeg voor mijn langdurig herstel na een lastige operatie aan mijn heup. Ik zie jullie allen te zijnerzijds weer gezond en goed lopend te zien en weer een balletje te kunnen gooien. Met de vr. gr. van mij. Martin.

 2. R Oliemans

  Hoi Anneke,

  De uitslagen staan er nu ook bij.

  1. Anneke van Bemmelen

   Dankjewel Rick.

 3. Anneke van Bemmelen

  Komen de uitslagen ook op de site te staan?

 4. Jan Quax en Jan Oudhuis

  Lekker gespeeld met prachtig weer . Primeur voor Joop en Dick. Dank voor de organisatie!!

Comments have been disabled.