Zomertoernooi 23 juni 2022

Donderdag 23-06-2022, de dag van ons maandelijkse Zomer/Winter Toernooien, deze toernooien worden op de vierde donderdag van de maand gehouden, met uitzondering van de maand december. In de maand december wordt de wedstrijddag bepaalt rond de feestdagen.

Het was een zeer warme zomerse dag of was het een tropische dag, met temperaturen oplopend tot 28 graden Celsius, geen wind. Dus een dag om zoveel mogelijk in de schaduw te blijven en er voor zorgen dat je veel water blijft drinken. Dit was dan ook te merken aan de bar want daar was in korte tijd geen water meer te bekennen, echter onze aller Rob Veenis naar de winkel gereisd en had hier zoveel water ingeslagen dat we de verdere dag volop water tot onze beschikking hadden.

We gingen van start met 21 teams verdeeld over twee poules, per poule hadden we vier prijzen. Nadat het wedstrijdstof weer was neergedaald en de eindstanden opgemaakt waren kwamen de volgende overwinnaars uit de bus.

Poule A
1: Fabiola Kwak met Iwan Gard 4 +41
2: Herman Soppe met Ben v Assema 4 +36
3: Ron Bakker met Piet Bakker 3 +24
4: Max Tophoven met Paul vd Broek 3 +13

Poule B
1: Gre Bakker met Oskiyan 3 +32
2: Anneke vd Horn met Else Wever 3 +9
3: Hennie Bennik met Harm Draisma 3 +3
4: Nan vd Molen met Thea Dekker 3 -1

En daar waar winnaars zijn, zijn er ook verliezers, de meeste ongelukkige van de dag waren Eef Zweekhorst met Ed Mahn, zij hadden vandaag zoveel pech dat ze alle partijen hebben verloren en een saldo bereikten van min 30.

Alle prijswinnaars hartelijk gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

Verder wil ik via deze weg een ieder hartelijk bedanken voor de vrijwilligheid om de keuken en de bar te bezetten waar iedereen wel gebruik heeft gemaakt en degene die achter de schermen dit toernooi tot een succes hebben kunnen maken, dat zijn:
Opstarten: Emile van Taanom, Ton Mestelaar en Don Smeulders.
Barbezetting op de voormiddag: Ton Metselaar en de namiddag Jans de Vries en Marian Parrent. De keuken werd wederom bemand door Kees en Lettie de Graaf.
De inkoop van de prijsjes Betty Roobeek en Hennie Bennik. En iedereen die ik nu vergeten mocht hebben. Tot slot wil ik ook alle spelers en speelsters bedank voor deelname.

WANT ZONDER DE VRIJWILLIGERS EN ZONDER ORGANISATIE EN ZONDER DEELNMERERS KAN ER GEEN TOERNOOI WORDEN GERORGANISEERD.
IK HOOP DAN OOK DAT IK VOOR HET VOLGENDE TOERNOOI (28-07-2022) WEDEROM KAN REKENEN OP DE, MET NAME, DE VRIJWILLIGERS EN DE SPELERS.

Uw wedstrijdleider,
Guus Hulsman