«

»

Print this Bericht

ZACO donderdag 13 juni 2019

Voor de Zomeravondclub Ontmoeting (ZACO) troffen onze boulers afgelopen donderdag De Stetters uit Castricum. Het plan was om lekker buiten te gaan spelen vanaf 19.30 uur, maar de weergoden waren het daar niet mee eens. Met veel regen en onweer wil je en kan je niet buiten spelen. Er werd dus uitgeweken naar de hal.
In de eerste ronde wisten Henk en Liesbeth hun partij winnend af te sluiten (13-2), maar gingen de twee andere partijen helaas verloren. Ondertussen was het weer behoorlijk opgeknapt en konden de resterende partijen buiten gespeeld worden.
In de tweede ronde hadden Jopie en Betty de mouwen opgestroopt en zij wonnen hun partij met 13-10, maar de twee andere partijen werden jammer genoeg verloren.
In ronde 3 was het team van Philip en Gerrit net iets sterker dan de tegenstander: 13-11. In een soort worstel en kom boven partij wisten Henk en Liesbeth na een forse achterstand hun partij met 13-12 te winnen. Dit was echter net niet genoeg om een nederlaag af te wenden: Celeritas 4 – De Stetters 5.

De volgende ZACO ontmoetingen zijn op:
donderdag 4 juli thuis tegen Elza Boules, donderdag 11 juli thuis tegen De Meteoor en donderdag 18 juli uit tegen Boule Lef

Permanent link to this article: https://www.celeritas-petanque.nl/index.php/zaco-donderdag-13-juni-2019/