Wintertoernooi 22-12-2022

Donderdag 22-12-2022, de dag van het laatste Donderdag Toernooi van 2022, tevens het derde Wintertoernooi voor het seizoen 2022-2023. Het volgende toernooi zal plaats vinden op 26 januari 2023.
Met een temperatuur van 6-7 graden, beetje wind, die de gevoelstemperatuur naar beneden bracht tot ongeveer 1-2 graden, een grijze dag met af en toe een beetje zon, hierdoor konden de liefhebbers ook buiten hun wedstrijden spelen.

Er waren 25 teams ingeschreven, deze werden verdeeld in drie poules, jammer we een vrijloting moesten toestaan.
Om 10.30 uur gingen we van start, vooraf werd er verteld dat het in principe een binnentoernooi is, maar er ook buiten gespeeld mocht worden. Hier maakte niet iedereen gebruik van gezien de weersomstandigheden. Daar het een winter toernooi is, krijgt binnen spelen de overhand, alle vier de spelers in een partij moeten het er over eens zijn om buiten te spelen, indien ook maar een speler zegt we gaan binnen dan wordt er binnen gespeeld.

Zoals bijna altijd gebeurt, gebeurde vandaag dus ook, er waren zeer verrassende uitslagen te noteren. Nadat het wedstrijd stof weer was neergedaald en de eindstanden opgemaakt waren kwamen de volgende overwinnaars uit de bus.

Poule A
1.   Paul vd Broek met Ben v Assema                   4 + 34
2.   Ruud d Bruijn met Jan Oskiyan                       3 + 3  
3.    Gerard Schoone met Nico Veldman Jr          3 + 2

Poule B
1.   Henne Molenaar met Cristina Biveroni         3 + 11
2.   Anneke vd Horn met Ria Westhoff                2 + 11
3.   Dirk Alderden met Roel Tossijn                      2 + 2

Poule C
1.   Cor Rodenburg met Harry Wever                   3 + 20
2.   Else Wever met Martine Asseler                    3 + 12
3.   Trudt Beers met Marian Langereis                 3 + 11

En daar waar winnaars zijn, zijn er ook verliezers, de meeste ongelukkige van de dag waren Jaap filmer met Mony Filmer, zij hadden vandaag zoveel pech dat ze als enige team alle partijen het onderspit moesten delven met een negatief saldo van min 25.

Alle prijswinnaars hartelijk gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

Verder wil ik via deze weg eenieder hartelijk bedanken voor de vrijwilligheid om de keuken en de bar te bezetten waar iedereen wel gebruik heeft gemaakt en degene die achter de schermen dit toernooi tot een succes hebben kunnen maken.

Tot slot wil ik ook alle spelers en speelsters bedank voor deelname:
HIERBIJ WIL IK (OOK SPELERS EN SPEELSTERS) OPROEPEN OM EEN KEER IN DE KANTINE OF IN DE KEUKEN TE GAAN STAAN, HIERDOOR VALT DAN DE DRUK WEG BIJ DE MENSEN DIE ER ALTIJD WEER VOOR GEVRAAGD WORDEN EN BIJ TOERBEURT HOEFT MEN SLECHTS EEN KEER PER SEIZOEN TE ASSISTEREN.

Uw wedstrijdleider,
Guus Hulsman

1 reactie

    • Dirk op 28-12-2022 om 13:43

    Dat heb je weer mooi verwoord, Guus.
    Fijne jaarwisseling.
    Groetjes, Marian en Dirk.

Reacties zijn uitgeschakeld.