Verslag Finaledag ICD 30/08/2020

Zondag 30 augustus 2020, weersverwachtingen droog met hier en daar een bui, temperatuur 18-19 graden, wind Noord 2. Al met al, aan het weer zal het niet liggen, lekker weertje om te boulen.

De finalisten werd gevraagd om om 11.30 uur aanwezig te zijn zodat wij om 12.00 uur konden beginnen, een ieder was op tijd aanwezig, zodat we om 12.00 uur konden starten met de wedstrijden.
Er werd door alle spelers fel gestreden om de overwinningen en hier bij ging het soms net niet helemaal naar behoren. Een voorbeeld was dat er een team met 11-1 voorstaat en toch met 11-13 verliest.
Toch ook verrassende uitslagen waren te noteren (zie onderaan de uitslagen).

Om 16.30 uur waren alle partijen gespeeld en kon de eindbalans worden opgemaakt.
Voordat wij over konden gaan voor de prijs uitreiking wilde Fabiola even het woord en tot mijn verrassing werd ik geprezen voor mijn inzet. Fabiola bedankt. Ik wil hierbij ook mijn dank uitbrengen aan de leden van de TCP die dit mogelijk hebben gemaakt.

Hierna volgt dan de prijs uitreiking.
De eindstanden waren als volgt verdeeld onder de spelers.

Eindstand middag poule:
Don Smeulders en Philip Dirkzwager
Co Ligthart en Willem Haver
Harm Draisma en Martin v Hamersveld
Ria Westhoff en Anneke v d Horn

Eindstand avond poule:
Aldert Kwak en Henk Dussel
Rick Schekkerman en Esther Schekkerman
Frank Sander en Richard Metselaar
Daniel Denayer en Rob Veenis

Alle prijswinnaars nogmaals van harte gefeliciteerd met de ontvangen prijs.

Ook alle spelers, welke in de voorrondes hebben meegedaan, hartelijk dank voor jullie inzet en wens jullie voor de volgende keer een beter resultaat zodat wij dan ook weer een leuke competitie kunnen draaien met een gezellige finaledag als afsluiting.
Hierbij wil ik natuurlijk onze keuken en bar medewerkster, Olga, hartelijk dank zeggen voor de inzet om een ieder te voorzien van ons natje en droogje.

Ook wil ik Gerrit de Vente hartelijk dank zeggen voor de traktatie welke hij heeft aangeboden ter ere van zijn verjaardag,

Uw wedstrijdleider van deze dag,
Guus Hulsman

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.