Verslag Finaledag ICD  24 augustus 2023

Zondag 24 augustus 2023, weersverwachtingen; een onvervalste Hollandse zomerse dag met regen en met een temperatuur rond de 18-20 graden, wind Noord 1. Op grond van de voorspellingen werd er door de TCP besloten om de finale binnen te gaan spelen. Tijdens de eerste ronde bleef het aardig droog, maar tijdens de tweede ronde begon het water naar beneden te komen, dit bleef de hele dag verder door gaan met af en toe een droge periode van een minuut of 15.
Vandaag werden er twee invallers ingezet een de middagpoule, Dirk Alderden werd vervangen door Harm Draisma en Trudi Beers werd vervangen door Philip Dirkzwager. In de avondpoule werd ook een vervanger in gezet, Richard Metselaar werd vervangen door John Flecken.
De finalisten werd gevraagd om 11.30 uur aanwezig te zijn, zodat wij om 12.00 uur konden beginnen, een ieder was op tijd aanwezig, zodat we om 12.00 uur konden starten met de wedstrijden.
Er werd door alle spelers fel gestreden om de overwinningen en hierbij ging het soms net niet helemaal naar behoren. Toch ook verrassende uitslagen waren te noteren (zie hiervoor de uitslagen op de site). Rond 17.00 uur waren alle partijen gespeeld en kon de eindbalans worden opgemaakt. Hierna volgt dan de prijsuitreiking.

De eindstanden waren dit jaar als volgt verdeeld .
Eindstand middag poule
1. Ruud d Bruijn en Henk Broersen
2. Ria Westhoff en Anneke vd Horn
3. Willem Haver en Harm Draisma
4. Cor Rodenburg en Harry Wever

Eindstand avond poule
1. Nel Rood en Ron Bakker
2. Ed Mahn en Henk Dussel
3. Rick Oliemans en Emiel van Taanom
4. Frank Sander en John Flecken

Voor alle uitslagen van deze competities en van de finaledag zijn terug te lezen op de site van de ASV Celeritas.
Alle prijswinnaars nogmaals van harte gefeliciteerd met de ontvangen prijs.

Ook alle spelers, welke in de voorrondes hebben meegedaan, hartelijk dank voor jullie inzet en ik wens jullie voor de volgende keer een beter resultaat, zodat wij ook dan weer een leuke competitie kunnen draaien met een gezellige finaledag ter afsluiting.

Hierbij wil ik natuurlijk onze keuken en bar medewerkster hartelijk dankzeggen voor de inzet om een ieder te voorzien van ons natje en droogje.

Uw wedstrijdleider van deze dag,
Guus Hulsman