Update nieuwe maatregelen

Beste Leden,

Hierbij weer een update na de nieuwe maatregelen die 13 oktober zijn aangekondigd door het kabinet. Het corona virus nemen we als club serieus en we gaan er vanuit dat iedereen zich netjes aan de regels houdt. Zo kunnen we toch met zijn allen onze geliefde sport beoefenen en elkaar nog blijven zien.

De ALV van 28 oktober wordt wederom afgelast. Het hoofdbestuur gaat snel onderzoeken hoe we zaken kunnen regelen die niet te lang kunnen wachten. U ontvangt daar een aparte mail over als het bestuur hier een andere manier voor heeft georganiseerd.

Petanque
We kunnen blijven boulen op ons eigen terrein, op de gebruikelijke dagen, ‘s middags van 13.30 uur tot 16.00 uur en ‘s avonds van 19.30 uur tot 22.00 uur, onder de volgende aanvullende voorwaarden:
1. Bij aankomst meldt u zich bij de corona coördinator. Zodra er 4 spelers aanwezig zijn, begeeft u zich direct, met ring en scoreballen, naar een van de speelbakken of kiest u binnen een baan. (maakt u dus afspraken van te voren om samen te spelen dan wacht u op de overige spelers op het parkeerterrein en niet op ASV Celeritas terrein, dit om te voorkomen dat er teveel mensen op het buitenterras zijn).
2. De coördinator ziet erop toe dat er in de hal niet meer dan 30 personen aanwezig zijn en de ventilatie optimaal blijft.
3. Houd op de baan en tijdens de wedstrijd voldoende afstand (minimaal 1,5 meter) en spreek onderling af wie als eerste de boules opraapt.
4. Het is verboden om met meer dan 4 personen op het terras aanwezig te zijn. Dus in pauzes blijft u bij de baan waar u speelt. Na afloop verlaat u direct het terrein.
5. De TAT-competitie kan door blijven gaan, maar spreek vooraf datum en tijd af.
6. De kantine blijft gesloten, dus behalve de corona coördinator kan niemand de kantine in.
De coördinator is één van ons, die normaal gesproken bardienst zou draaien. Hij/zij is te herkennen aan het gele hesje. Maak het hem of haar niet moeilijk en help een beetje mee. We moeten het samen doen.

We wensen u veel gezondheid toe en let een beetje op elkaar.

Met vriendelijke groet,

Petanquebestuur en Hoofdbestuur

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.