Uitwisseling Texel – Celeritas

In een eerder bericht heb ik aan de leden een vraag gesteld voor deelname aan de uitwisseling tussen Texel en Celeritas op dinsdag 14 juni.

Voor deze uitwisseling hebben zich 15 personen aangemeld,
Ik hoop dat er nog een aantal leden toch nog zeggen van “Ja dat wil ik ook wel doen”, het is altijd een gezellig toernooitje waar vier partijen worden gespeeld. (MAX 20 personen)

HET GAAT GEWOON DOOR.
Het programma voor deze dag is:

Eenieder gaat, als voetganger, met de boot van 09.30 uur over vanuit Den Helder naar Texel, kosten € 2.50 p.p.
Op Texel aangekomen staat er een busje gereed voor 20 personen, met iemand van de boule vereniging, die de deelnemers naar het boules terrein brengt.
Na het inschrijven en een kopje koffie beginnen de wedstrijden, we spelen 4 partijen. Hierna volgt de prijsuitreiking.
Om 17.30 uur staat de bus weer klaar om ons naar de boot terug te brengen en wij met de boot van 18.00 uur terug keren naar het vaste land van Den Helder.

Daar de bus ook op Texel een financiële vergoeding vraagt, is deze gesteld op € 7,00 per persoon, dit is inclusief de inschrijfgelden.
Dit bedrag dient te worden voldaan bij het inschrijven in de kantine van de boule vereniging op Texel.
Daar de boule vereniging beschikt over een kleine kantine en keuken, wordt er voor tussen de middag, tegen een klein bedrag, soep en tosti aangeboden.
Je kunt natuurlijk ook een eigen lunchpakketje meenemen (wel aan te raden).

De inschrijflijst voor de deelnemers hangt in de kantine en mag aangevuld worden tot 20 personen. Opgave bij Guus Hulsman tel 06-54963739 of per email: hulsman.af@gmail.com

Ergens in augustus of september zouden we een return uitwisseling willen plannen. Hierover volgt nadere informatie, zodra bekend.

Veel speel plezier op Texel!

Namens de TCP,
Guus Hulsman