«

»

Print this Bericht

UITWISSELING MET JEU DE BOULES CLUB – DEN BURG

Op dinsdag gingen 36 Celeritas boulers op stap voor de jaarlijkse uitwisseling met JBC Den Burg op Texel. Om 07.45 uur verzamelen op het parkeerterrein bij Celeritas en om 08.00 vertrekken naar Den Helder voor de boot. Na een voorspoedige reis konden we om half tien mee met de Texelstroom van de TESO. Even in een kwartiertje het Marsdiep over en daar stond de bus al klaar om ons naar het terrein van de bouleclub te vervoeren. We weren verwelkomd met een kopje koffie en cake. Alhoewel de weersverwachting niet al te best was hebben we maar even wat nattigheid gevoeld, maar al met al konden alle partijen min of meer droog gespeeld worden en was het toch nog aangenaam weer met wat zon. Het was erg gezellig en er werd veel gelachten. Om 16.00 uur was de prijsuitreiking met Co Dijt als algeheel winnaar. 4 gewonnen partijen en een saldo van +34. Co van harte gefeliciteerd met de prolongatie van je titel van 2018.
Om half vijf stond de bus alweer klaar om ons naar de boot te brengen voor de overtocht naar Den Helder. Het was ongeveer vijf uur toen iedereen weer veilig aan land stond. Sommigen bleven in Den Helder om daar iets te eten en anderen gingen naar Schoorl.
Het was een bijzonder geslaagde dag en de uitwisseling zal volgend jaar zeker een vervolg krijgen.

Download (PDF, 565KB)


Permanent link to this article: https://www.celeritas-petanque.nl/index.php/uitwisseling-met-jeu-de-boules-club-den-burg/