Thuisblijvers Toernooi 27-8-2020

Tegen alle verwachtingen in werd er onder een stralende zon en een lekker temperatuurtje konden we ons tweede “Thuisblijvers toernooi” spelen. Door Fabiola werden we ook vandaag er op attent gemaakt dat wij nog steeds onder druk staan van de COVID_19 virus, daardoor werd ook dit toernooi gespeeld zonder mensen van buiten de vereniging.

Vandaag konden we een deelnemersveld van 28 teams verwelkomen hiermee hadden we een goede opkomst. De deelnemers werden ingedeeld in 3 poules, de indeling was gebaseerd op de uitslagen van het “Thuisblijvers toernooi” van 23-07-2020 en op de geschatte sterkte van de deelnemers.
Bij de opening werd door Fabiola de regeltjes v.w.b. de maatregelen voor het corona uitgelegd, hierna werd, voor het toernooi gebeuren, het een en ander door de wedstrijdleiding verteld.
Hierna werd er aangevangen met de wedstrijden, alle wedstrijden verliepen in goede harmonie en er kwamen verrassende uitslagen bij de wedstrijdtafel.
Alle velden werden wel door een of meerdere partijen bespeeld, favoriete velden waren toch de velden onder de bomen. Nadat alle wedstrijden waren gespeeld en het toernooi ten einde kwam werd de eindstand bekend gemaakt met een prijsuitreiking.
Ook voor deze keer waren alle prijzen ingekocht door Gre Bakker, hiervoor onze dank.

De prijzen gingen naar
1. Petra Veldman en Remco Merkus 4 +30
2. Betty Roobeek en Els Vermeij 4 +27
3. Guus Bartels en Kees Bartels 3 +17
4. Jan Oskiyan en Nico Veldman 3 +16
5. Else Wever en Joanneke Huurman 3 +14
6. Dirk Alderden en Henk Broersen 3 +13
7. Anja Dussel en Henk Dussel 3 +11
8. Gre Bakker en Ria Westhoff 3 +8

De Poedelprijs werd dit maal gewonnen door Don Smeulders en Philip Dirkzwager met 0 gewonnen partijen en saldo van -11

Vanaf heden kunnen we ons weer inschrijvingen voor het volgende toernooi, deze zal plaats vinden op 24-09-2020.

Mijn grote dank gaat uit naar alle mensen die het mogelijk hebben gemaakt om deze dag tot een goed einde te brengen, hierbij denk ik aan de organisatie, wedstrijdleiding, inkoop prijzen en last but not least onze keukenprinsen en prinsessen en onze bar tenders.

Voor allen tot 24 september op ons volgende toernooi,

Guus Hulsman

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.