Thuisblijvers Toernooi 23-7-2020

Onder een stralende zon en een lekker temperatuurtje konden we eindelijk onze maandelijkse donderdag toernooien weer van start laten gaan.
Door de corona-maatregelen werden deze toernooien (voorlopig) gespeeld zonder mensen van buiten de vereniging werd de naam omgedoopt in “Thuisblijvers Toernooien”.

Met een deelnemersveld van 22 teams mochten we spreken van een goede opkomst. De deelnemers werden ingedeeld in 3 poules, de indeling was gebaseerd op de uitslagen van de wintertoernooien 2019-2020.
Bij de opening werd door Fabiola de regeltjes v.w.b. de maatregelen voor het corona uitgelegd, hierna werd, voor het toernooi gebeuren, het een en ander door de wedstrijdleiding verteld.

Hierna werd er aangevangen met de wedstrijden, alle wedstrijden verliepen in goede harmonie en er kwamen verrassende uitslagen bij de wedstrijdtafel. Alle velden werden wel door een of meerdere partijen bespeeld, favoriete velden waren toch de velden onder de bomen. Nadat alle wedstrijden waren gespeeld en het toernooi ten einde kwam werd de eindstand bekend gemaakt met een prijsuitreiking.
Ook voor deze keer waren alle prijzen ingekocht door Gre Bakker, hiervoor onze dank.

De prijzen gingen naar
1. Rick Schekkerman en Denzel Schekkerman 4 plus 45
2. Philip Dirkzwager en Don Smeulders 3 plus 29
3. Gre Bakker en Ria Westhoff 3 plus 22
4. Ivonne v Hielten en Trudi Beers 3 plus 19
5. Rob Veenis en Co Dijt 3 plus 18
6. Henk Dussel en Anja Dussel 3 plus 16
7. Ed Mahn en Leopold Kuppers 3 plus 12
8. Hennie Benik en Harms Draisma 3 min 1
En de poedelprijs ging naar het duo
Nan vd Molen met Ineke Ales 0 gewonnen met een saldo van -40

De eindrangschikking wordt leidraad voor de volgende “Thuisblijver Toernooi” op 27 augustus 2020.
Inschrijvingen vinden plaats in de kantine op het bord.

Bij wil ik dan ook nog even de bar (Han Wellerdieck, Ton Metselaar en Gerard Wierbos) en keuken (Anja Dussel en Bert v Wicheren) medewerkers bedanken voor het verzorgen van de nodige hapjes en drankjes en last but not least mijn rechterhand achter de wedstrijdtafel Dick Icke.

Voor allen tot 27 augustus op het volgende toernooi,

Guus Hulsman