Update openingstijden

Beste Petanque-leden,

Gelukkig is het beoefenen van amateur sporten binnen als buiten toegestaan.

Het bovenstaande betekent dat het bestuur heeft besloten de toegang tot het terrein open te stellen zoals we vanouds gewend zijn. Wel zijn de openingstijden iets aangepast. De openstelling van het terrein is als volgt.
Maandagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Dinsdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur. Woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Donderdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur. Vrijdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur. Zondagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Op zaterdag en niet genoemde tijden is het terrein niet toegankelijk voor het boulen.
Het openstellen van het terrein betekent dat het beoefenen van Petanque ook mag plaatsvinden in de boule hal. Het betreden van de boule hal voor het beoefenen van onze sport kan alleen met een geldige QR-code. Publiek is niet toegestaan. Toilet blijft toegankelijk.

Sportkantines mogen open voor het afhalen van drankjes. Voor ons betekent dit het volgende;
Tijdens een speelmiddag of speelavond wordt aan ieder lid 1 kopje koffie of 1 kopje thee gratis verstrekt. Dit gebeurt buiten. Het afhalen van een drankje kan in overleg met de barmedewerker. Het nuttigen van koffie, thee of drankje moet buiten plaatsvinden maar niet op de boule banen. De keuken is dicht.

Het bestuur gaat er vanuit dat het openen en sluiten van het terrein gebeurt door vrijwilligers die bardienst hebben conform het daarvoor bestemde rooster. Er zal geen loting plaatsvinden. Dus maak van te voren afspraken met wie je de baan opgaat of regel dit bij de toegangspoort.

Het bestuur hoopt duidelijk te zijn geweest.
Bij twijfel, neem contact op met het bestuur.

Het bestuur wenst iedereen weer veel plezier bij het beoefenen van tête-à-tête, doublet of triplet.

Met vriendelijke groet,
Petanque Afdeling