NPC zaterdag 5 oktober

Het eerste team speelde op de voorste helft van de hal en wij achterin. Ik vind het eigenlijk niet zo heel erg leuk om op de bank te zitten, maar ja met zo’n grote groep(13 man en vrouw)kun je nu eenmaal niet allemaal spelen. Je mag je met 9 personen inschrijven dus 4  mogen er thuis blijven of aan de kant zitten en dat vond ik vandaag niet zo erg want er werd er leuk gespeeld.
Celeritas 2 tegen Ca Roule 2. De eerste ronde begonnen we goed. De partij van Don en Ria was zinderend spannend en ze wonnen uiteindelijk met 13-12. De tweede partij, Gre Bakker en Ineke, was ook een mooie partij. De tegenpartij was aan het zeuren over het licht en waren eigenlijk een beetje gefrustreerd, denk ik, want Ineke stond heel goed te plaatsen en Gre schoot werkelijk alles weg en daar was weinig tegenin te brengen door de mannen van Ca Roule 13-7. Betty en Peter maakte er ook spannende pot van, maar gelukkig wonnen ook zij met 13-12. Dat was een lekkere voorsprong 3-0!
De tweede ronde werd verloren, dus 3-2.
De laatste ronde doublets was weer een feestje om naar te kijken. Don en Ria wonnen hun partij met 13-1. Cees en Dirk waren ook goed bezig, maar konden de winst net niet aan hun kant krijgen. Zij verloren met 10-13, maar Jopi en Peter wonnen hun partij met 13-6.
WE HEBBEN GEWONNEN 5-3. En dat vond ik wel even leuk om te delen.
Het eerste heeft het ook goed gedaan tegen PUK 1, dat werd 4 – 4, gefeliciteerd met jullie punt.

Greet Alles