Jaarverslag TCP 2020/2021 ASV Celeritas

Over het jaar 2020-2021 kunnen we heel kort zijn.

Februari 2020 brak er een pandemie los in de vorm van Corona en om het hoofd te bieden aan deze pandemie werden er diverse maatregelen getroffen.
Een van deze maatregelen was het sluiten van de sportscholen en sportcomplexen, hierdoor kwam de totale sportwereld stil te liggen.

Dit schrijvende zijn er een aantal ups en downs geweest met de maatregelen waarbij we mondjesmaat nog even konden sporten.
Tussen de maatregelen door zijn er bij ASV Celeritas toch een aantal toernooien en competities gespeeld. Dit waren:

1. 27 februari 2020 voorlopig het laatste wintertoernooi.
2. In de maanden juli en augustus hebben we de ICD kunnen spelen over een periode van 7 weken, (normaal 4 tot 5 maanden) met op 30 augustus een geslaagde finaledag.
3. Voor de maandelijkse donderdag toernooien werd er een alternatief gevonden in de vorm van een thuisblijverstoernooi. Deze werden gespeeld in de maanden juli, augustus en september, alleen met leden van ASV Celeritas.
4. Ook de twee “boulen voor een doel” toernooien werden weer opgepakt.
5. In de maand september werd er een aanvang gemaakt voor onze T.A.T.-competitie, met een geplande finaledatum op 22 november, door de maatregelen werd de finaledag op 13 december 2020 gespeeld.
6. 19 september werd er gestart met de NPC-competitie, hier werd slechts een competitieronde gespeeld, vanwege de verzwaarde maatregelen, werd deze competitie, door de NJBB verder als niet gespeeld beschouwd.
7. De District-competities, WCD, WCT, ZCD, ZCT werden door de maatregelen gecanceld.
8. Onze twee grote toernooien konden geen doorgang vinden vanwege alle maatregelen die werden uitgevaardigd door de regering.

Al met al is het jaar 2020 – 2021 voor 80% een verloren sportjaar geworden.
Hopende dat het komende jaar de maatregelen verder versoepelen, op dat wij onze geliefde sport weer kunnen uitoefenen op de oude manier.

Uw secretaris TCP
Guus Hulsman

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.