Terug naar Info en contact

Proeflidmaatschap

Je leest het goed: voor slechts € 15,- sluit je een proeflidmaatschap af en speel je 3 maanden lang bij onze gezellige petanque-vereniging.

Celeritas-Petanque, onderdeel van Alkmaarse Sportvereniging Celeritas, is een vereniging die in 1995 is opgericht en waar rond de 200 leden zowel recreatief als in competitieverband jeu de boules (petanque) spelen.

Dat doen we op het sportpark aan het Klaas Bootpad 8, 1827 CX in Alkmaar.
We spelen bij goed weer op 32 prachtig gelegen buitenbanen. Bij minder goed weer hebben we de beschikking over 10 wedstijdbanen in de hal.

In de proefperiode van 3 maanden krijg je op 8 middagen of avonden les van een ervaren trainer/coach. Verder kun je gedurende de proefperiode deelnemen aan alle activiteiten. (Klik hier voor de speeltijden).

Petanque speel je minimaal met z’n tweeën, maar ook als je alleen komt, krijg je kans om veel van onze leden te leren kennen: door ons lotingssysteem wordt per ronde bepaald met en tegen wie je een partij speelt. Als je komt speel je dus gegarandeerd.

Je leert tijdens de lessen de techniek, tactiek en spelregels van het mooie spel. Tijdens de wedstrijden leg je contact met veel van de andere leden van de vereniging, spelend en na de wedstrijd in de kantine, waar flink wordt nagepraat over de al dan niet succesvolle resultaten van een partij.

De cursus start zodra er voldoende aanmeldingen zijn, welk moment via e-mail aan de deelnemers bekend zal worden gemaakt. Je kan de cursus volgen op de maandagavond van 19:30 tot 21:30 uur of op de vrijdagmiddag 13:30 tot 15:30 uur.

Voor informatie en/of aanmelding:
· Kun je tijdens de openingstijden langskomen op ons mooie terrein aan het Klaas Bootpad of bellen met telefoonnummer 072-5627188,
· of stuur je een mail naar petanque@celeritas.nl.

Uiteraard krijg je de boules van de vereniging in bruikleen en stopt het proeflidmaatschap automatisch.