«

»

Print this Bericht

Gelijkspel Celeritas 1 tegen PUK 2

Celeritas 1

Afgelopen zaterdag stond de vierde speelronde van de NPC alweer op het programma, dit keer de wedstrijd van Celeritas 1 tegen PUK 2. Het team van PUK 2 is dit seizoen versterkt doordat een aantal spelers van Badhoevedorp, die vorig seizoen kampioen werden in onze divisie, zijn geswitcht  naar PUK. Geen gemakkelijke opgave dus. De eerste ronde doubletten wisten Frank en Jan hun wedstrijd te winnen met 13-7. De twee overige wedstrijden werden met 7-13 en 11-13 verloren. In de tripletten ronde wisten Jan, Frank en Gerard en ook Bianca, Aldert en Rembrandt hun wedstrijden overtuigend te winnen met 13-6 en 13-4. Tussenstand 3-1.

Vol goede moed begonnen we dan ook aan de laatste doubletten ronde, waarin we, door een aanpassing van de teams, goede hoop hadden met een overwinning uiteindelijk van het veld te gaan stappen. Helaas werd alleen de wedstrijd van Aldert en Gerard gewonnen met 13-5 en de andere wedstrijden werden nipt verloren met 11-13 en 9-13. Hierdoor eindigde het duel in een gelijkspel. Dit betekende het eerste punt voor Celeritas 1 dit seizoen. Het eerste punt en een saldo 90-74 in het voordeel van Celeritas geeft voldoende indicatie dat we op de goede weg zitten.

Publiek bedankt voor de aanmoedigingen en de mentale ondersteuning. In december gaat de competitie weer verder met twee thuiswedstrijden. Komt u ook kijken?

Permanent link to this article: https://www.celeritas-petanque.nl/index.php/gelijkspel-celeritas-1-tegen-puk-2/

2 comments

  1. Leopold Küppers

    Prima resultaat!! Geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden.

  2. Ben

    Mooi verslag en goede prestatie. Prima gedaan . Een flinke opsteker dit gelijk spel nà 3 x nipt verlies.

Comments have been disabled.