Terug naar Tête à Tête 2012-2013

TAT reglement 2012-2013

Reglement Tête à Tête 2012-2013 (TAT)

 

Start voorronden 16 november 2012, einde voorronden 5 maart 2013

Finaledag zondag 17 maart 2012, 10.00 uur

 

Algemeen

Wedstrijden in de hal moeten van te voren op het hiervoor bestemde formulier op het publicatiebord in de kantine geboekt worden.

Op iedere speeldag zijn er twee banen beschikbaar voor de TAT . Als niet alle banen gebruikt worden, kunnen er meer banen voor de TAT gebruikt worden. Als het bijzonder druk is dan blijven de twee banen voor de TAT beschikbaar. De spelers in de loting kunnen dan in triplettes ingedeeld worden.

In tegenstelling tot voorgaande jaren mag er op iedere baan gespeeld worden. De TAT-spelers die een baan gereserveerd hebben, beginnen hun partij vòòr de loting en kiezen hun baan voor de andere spelers beginnen.

Avondcompetitie

De naam is wat misleidend. Het is niet verplicht om ‘s avonds te spelen. Als twee spelers overeenkomen om ‘s middags te spelen dan mag dit, mits er een baan beschikbaar is.

Er waren dit jaar te weinig aanmeldingen voor een buitenpoule. Alle spelers zijn in een binnenpoule ingedeeld. Als beide spelers echter overeenkomen dat zij buiten willen spelen dan mag dit.

De avondcompetitie is in drie poules ingedeeld. Alle poules spelen een halve competitie. De laatste speeldag voor deze halve competitie is dinsdag 5 maart 2013.

Na de halve competitie plaatsen de eerste vier uit iedere poule zich voor de clubfinale op zondag 17 maart 2013.

Middagcompetitie

Ook hier is de naam wat misleidend en mogen twee spelers op een avond afspreken mits er een baan beschikbaar is.

De middagcompetitie is in twee poules van tien ingedeeld. Beide poules spelen een halve competitie. De laatste speeldag hiervoor is 5 maart 2013. Na de halve competitie plaatsen de beste vier uit iedere poule zich voor de middagfinale op maandag 11 maart 2013. De beste twee uit iedere poule plaatsen zich bovendien voor de clubfinale op zondag 17 maart 2013.

Clubfinale

De finale om het clubkampioenschap is op zondag 17 maart 2013. Aanvang 10:00 uur. Voor de finale plaatsen zich 12 spelers uit de avondcompetitie en 4 spelers uit de middagcompetitie.

Deze spelers worden in vier poules van vier ingedeeld en spelen een halve competitie. Na deze poule wedstrijden plaatsen uit iedere poule de beste twee spelers zich voor het vervolg. Kwartfinales, vervolgens halve finales en de troost finale en finale.

Allround kampioenschap

De beste acht spelers op de clubfinaledag krijgen punten voor het allroundkampioenschap.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.