Nu te bestellen

Fleece vest
€ 36,00 (ex. verzendkosten)

Softshell jas (wind en waterdicht)
€ 62,00 (ex. verzendkosten)

Meer informatie of bestellen via Emile en/of Marian


We gaan weer open

Gelukkig heeft de regering heeft de verscherpte Corona-maatregelen van 5 november weer ingetrokken. Dat wil zeggen dat we m.i.v. donderdag 19 november weer in een groep van 4 personen mogen boulen en in de hal met maximaal 30 personen aanwezig mogen zijn.
Alle maatregelen van voor 5 november blijven van kracht. De kantine blijft gesloten en de handelwijze, zoals we die vanaf 13 oktober hanteerden houden we gelijk.
We hopen dat degenen die voor hun bardienst zijn ingepland, zich nog steeds als coördinator willen opstellen. We zijn blij met onze vrijwilligers en we gaan er dan ook vanuit dat jullie hun aanwijzingen opvolgen.

De TAT-competitie kan worden afgemaakt. De finale-dag is op zondag 13 december.

Veel speelplezier en denk aan de anderhalve meter.

Opbrengst Acties

We hebben dit jaar aan een tweetal acties meegedaan, met de volgende resultaten:

Rabo ClubSupport heeft dit jaar € 502,99 opgeleverd en De Grote Clubactie heeft € 669,60 in het laadje gebracht.

Alle Rabobank stemmers  en deelnemers aan de Grote Clubactie worden hartelijk bedankt voor hun steun aan Celeritas.

De penningmeester

eerbetoon Huub

Beste boulers,

Mede namens Truus en familie heel erg bedankt voor het geweldige eerbetoon aan Huub. Het was indrukwekkend. Zo veel leden die op deze manier afscheid namen van Huub. Geweldig.
Nogmaals heel erg bedankt.

Herman Abbes (zwager van Huub)

In memoriam Huub van der Drift

Vandaag 10 november heeft een arts een einde gemaakt aan het ondragelijk lijden van Huub van der Drift. Kanker heeft in een paar maanden gezorgd voor een voor hem uitzichtloze toekomst.

Huub was vanaf de oprichting van de petanque-afdeling in 1996 een van de eerste boulers binnen Celeritas. Dat kon ook niet anders met Truus Abbes als partner. Al snel ontpopte hij zich als een zeer verdienstelijk bouler binnen de vereniging, als ook daarbuiten. In de districtscompetities draaide hij vaak mee op het hoogste niveau. De laatste jaren trok hij zich terug uit deze competities, maar bleef veelal op de dinsdagmiddag zijn kunsten nog vertonen. Het was ook te horen als hij er was, want er schalde altijd wel een of andere kreet van opwinding of frustratie over het terrein.
Naast een gepassioneerd bouler was Huub ook een zeer behulpzaam verenigingsmens. Vele jaren heeft hij op woensdagochtend meegedraaid in de Groenploeg. Daarin werden tijdens de pauzes vaak door hem de meest belangrijke wereldproblemen ter discussie gesteld en leerden we hem ook kennen als een ietwat cynische maar ook zeer sociale man. Ook in de schoonmaakploegen werkte hij altijd mee en de laatste tijd was hij daarin ook de coördinator.

Omdat Huub vlak bij ons terrein woonde, hield hij ook altijd een oogje in het zeil en hij heeft het loopje over de parkeerplaats menig keer moeten maken, omdat er weer een vals alarm was gemeld. Huub heeft te kennen gegeven dat hij voorafgaand aan zijn uitvaart komende zaterdag vanuit zijn huis nog 1 keer bij Celeritas langs wil gaan.

We zullen hem missen.

Zaterdag 14 november komt Huub om 12.30 uur over het parkeerterrein naar Celeritas. We vragen alle belangstellende leden om met 2 boules en zo mogelijk in clubkleding om 12.15 uur naar ons complex te komen, het liefst niet met de auto. We zullen dan, op 1,5 meter van elkaar, een erehaag vormen en Huub met veel boule-gekletter een laatste groet brengen.