Boelen voor een Doel 2019-2020

Het zat er dit jaar niet in, de gezamenlijke lunch waar het bijeengebrachte geld overhandigd wordt aan de kinderboerderij. De ‘corona lockdown’ houdt ons op afstand en is voor dit jaar afgelast. Er is het afgelopen seizoen enthousiast deelgenomen aan de competitie op de eerste-dinsdag-van-de-maand-middagen. Het heeft de lieve duit opgebracht van € 715,- ‘De Kinderboerderij de Rekerhout’ is er ontzettend blij mee.

Het geld is besteed aan de nodige inentingen. De levende have is ook uitgebreid onderzocht door de dierenarts. Deze concludeerde dat alle dieren gezond zijn. De drie geiten, die van onze gaven van vorig jaar zijn aangekocht, staan vrolijk in de wei. Helaas is de kinderboerderij nog steeds gesloten in deze coronatijd. In juli is het misschien weer mogelijk om open te gaan voor maximaal 10 bezoekers. Deze bezoekers mogen dan alleen op het open terrein komen. De stallen blijven vooralsnog gesloten evenals het Theehuis. Het is heel stil geweest, enkel de verzorgers zijn op gepaste afstand bij de dieren geweest.

De petanque competitie:  
Uit de 9 hoogste scores van alle in het seizoen gespeelde partijen zijn de volgende 5 spelers gekomen:
Co Ligthart  is met 15 gewonnen spelen en 71 behaalde punten als eerste uit de bus gekomen. Hij wint hiermee de hoofdprijs en is het komend jaar in het bezit van de wisselprijs.
2de is Co Rodenburg,
3de is Henk Broerse,
4de is Don Smeulders  en
5de is Anneke van de Horn.
De poedelprijs is voor Ria Joosten.

We zijn op bezoek bij Co Ligthart en bewonderen de prijzenplank met de vele gewonnen prijzen.

Nu we weer buiten mogen spelen is iedereen welkom op de eerste dinsdag van de maand om op 12.30 uur in te schrijven voor ‘Boulen voor een Doel’.
De eerste wedstrijd is in juni al gespeeld. In tegenstelling tot de andere speelmiddagen wordt er tweemaal geloot met de inschrijfkaart. Neem eens een aardig presentje mee voor de prijzentafel. Cor en Co zorgen samen  al weer 8 jaar voor de goede verloop van de wedstrijden en hopen het volgende jaar weer iets voor de Kinderboerderij de Rekerhout te betekenen. Trouw wordt iedere maand de stand van zaken bijgehouden op een thermometer in de stal van de boerderij zodat iedereen het kan zien.

Opgetekend Marian Langereis

1 reactie

    • Ivonne op 24-06-2020 om 19:17

    Wat een leuk stukje Marian.
    Co en alle anderen, van harte gefeliciteerd met jullie prijzen.

Reacties zijn uitgeschakeld.