«

»

Print this Bericht

Verslag Celeritas tegen DOSC op 24 maart 2018

Afgelopen zaterdag kwam DOSC uit Den Dolder in Alkmaar op bezoek voor ronde 13 van de NPC. Hoewel er dit seizoen weinig meer voor de Celeritassers te verdienen was behalve de eer traden zij de tegenstanders vol goede moed tegemoet.

In de eerste ronde ging het lang gelijk op maar uiteindelijk wisten de gasten vooral door meer schotkracht bij de tireurs alle drie de wedstrijdpunten binnen te slepen. Bij de tripletten wederom weinig krachtsverschil tussen de beide teams, met sterke tireurs, maar hier kon Celeritas met Rembrandt Bolweg, Fabiola Kwak en Bianca Bolweg een 8-12 achterstand met een sterke mene van 5 omzetten in een 13-12 zege.

In de laatste ronde kon Celeritas zich enigszins herstellen met zeges van 13-3 van Rembrandt en Bianca Bolweg en 13-12 van Frank Sander en Fabiola Kwak. Helaas kwam dit herstel te laat en was de overwinning voor DOSC met 5-3. Over 2 weken de laatste wedstrijd tegen Elza Boules.

Antoine van ’t Veer

Coach Celeritas team 1

Permanent link to this article: http://www.celeritas-petanque.nl/index.php/verslag-celeritas-tegen-dosc-op-24-maart-2018/