«

»

Print this Bericht

Play off Celeritas 1

Degradatie – Herkansing – Degradatie – Handhaving

Zondag 1 juli zijn de spelers van Celeritas 1, inclusief supporter Nico Veldman, afgereisd naar “de Gooiers” in Loosdrecht om daar op neutraal terrein de kwalificatiewedstrijd tegen Jeu de Bommel te spelen. De uitslag zou bepalen wie komend seizoen in de 2e divisie mocht spelen.

Na de eerste ronde stonden we met 2-1 voor dankzij winstpartijen van Bianca en Gerard (13-8) en Fabiola en Frank (13-11) en een verliespartij van Emile en Aldert (4-13). In de tweede ronde werd de triplette van Bianca, Gerard en Aldert overtuigend gewonnen (13-2) en de triplette van Fabiola, Emile en Frank helaas verloren (9-13). Na twee rondes was de stand 3-2.

In de derde ronde werden de partijen van Bianca en Gerard (3-13) en Emile en Aldert (4-13) helaas verloren, maar wisten Fabiola en Frank hun partij na een spannende strijd te winnen (13-12). Na drie rondes eindigde de belangrijke wedstrijd dan ook in een gelijk spel. Dankzij een beter saldo (+14) wist Jeu de Bommel uiteindelijk de winst op basis van saldopunten naar zich toe te slepen.

Nadat we thuis de dag nog eens doorliepen, viel het ons op dat we de namen van twee spelers eerder associeerden met een andere vereniging dan met Jeu de Bommel. Dat bleek inderdaad ook zo te zijn. Maandagmorgen werd daarop contact gelegd met de NJBB die ons al snel meedeelde dat de wedstrijd inderdaad niet reglementair was verlopen en Jeu de Bommel was gediskwalificeerd. Zo wonnen we uiteindelijk toch met 8-0.

We betreuren dat het op deze manier is verlopen, maar we zijn uitermate blij dat we komend seizoen weer in de 2e divisie mogen uitkomen. Volgens de voorlopige indeling spelen we in poule 2002, tegen komend seizoen JBV Nederlek 1 uit Lekkerkerk, Folâtre 1 uit Pijnacker , De Boel de Boule 1 uit Roelofarendsveen, MIDI 1 uit Delft, ELZA-Boules 1 uit Beverwijk, Les Mille Iles 1 uit Zuid Scharwoude en PUK 2 uit Haarlem.

Hopelijk komt u ons vanaf september weer aanmoedigen bij de te spelen wedstrijden.

Aldert

Permanent link to this article: http://www.celeritas-petanque.nl/index.php/play-off-celeritas-1/

1 comment

  1. Antoine

    Leuk stukje Albert.
    Team veel succes in het aankomende seizoen in de 2e divisie.

Comments have been disabled.