Print this Pagina

TAT info

Tête-á-Tête 2010-2011 (TAT 2011)

Loting 28 november, start 30 november, finaledag zondag 27 maart 2011.

Net als vorig jaar worden er voorrondes gespeeld. Hierbij is geen klasse-indeling en deze voorrondes worden zo mogelijk in binnen- en buitenpoules gespeeld. Na de voorrondes volgt een knock-out met herkansing.

In de knock-out gaat binnen spelen voor buiten spelen!

Naast de voorrondes wordt er bij voldoende deelname net als bij de ICD een middagpoule gevormd. De wedstrijden in de middagpoule worden op maandag- of dinsdagmiddag gespeeld en binnenspelen gaat voor buitenspelen. De middagpoule speelt bij 12 of minder deelnemers alleen een halve – of hele competitie en geen knock out. Bij de opgave hieronder kan je aangeven of je wel of niet op de finaledag (zondag 27 maart 2011) wilt spelen.

Bij aanvang van de voorrondes worden de deelnemers in poules van 8-10 spelers geloot, waarbij de spelers die buiten willen spelen bij elkaar worden ingedeeld.

In 8-10 weken (december en januari) wordt in iedere poule een halve competitie gespeeld. De wedstrijden worden volgens vast schema gespeeld, waarbij men 7-10 dagen heeft om zijn wedstrijd te spelen. Bij slechte weersomstandigheden treedt het algemeen competitiereglement in werking.

Eerder spelen mag altijd. Later spelen kan alleen in overleg met de competitieleider.

Wedstrijdafspraken worden op de afsprakenlijst geplaatst (zie algemeen competitie reglement.)

Binnenspelers moeten een baan bespreken via de lijst op het mededelingenbord.

Met vakanties tot maximaal twee weken kan rekening worden gehouden. Langere vakanties zijn lastig maar kunnen wellicht in samenspraak met de competitieleider ingepland worden.

Na de halve competitie in de voorrondes volgt volgens rangorde de indeling in een 1e – en 2e klasse. De hoogste 40% (naar boven afgerond) plaatst zich voor de 1e klasse, de rest voor de 2e klasse.

De 1e en 2e klasse spelen een knock-out met herkansing naar de finale toe. Hiervoor worden de eerste 2 ronden in iedere klasse geloot. Na deze twee ronden zijn de spelers die twee wedstrijden hebben gewonnen geplaatst voor de volgende ronde, de spelers die twee wedstrijden hebben verloren vallen af en zij met 1 gewonnen wedstrijd spelen om de nog beschikbare plaatsen.

N.B. Afhankelijk van het aantal spelers in een klasse kan de TCP anders besluiten. Op de finaledag is het nodig dat er per klasse acht spelers uitkomen.

De Knock-out gaat door totdat er per klasse nog 8 spelers over zijn. Deze spelen op de finaledag in twee slangpoules 😉 van vier gevolgd door een kruisfinale om de verschillende titels.

N.B. Op de finaledag krijgen de beste vier per klasse punten voor het allround kampioenschap.

Inschrijven op het prikbord of via het berichtenvenster hieronder. Bij opgave je telefoonnummer vermelden en of je binnen, buiten of ‘s middags wilt.

Permanent link to this article: http://www.celeritas-petanque.nl/index.php/competities/interne-competities/competities-2010/tat-2010-2011/tekst-odt/

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.